Kaffegrums – kan det bruges?

Kaffegrums bliver normalt regnet for affald. Vi regner med, at når vi har lavet kaffe på det, så har vi brugt det, vi kan – og resten skal ud. Det kan man naturligvis heller ikke fortænke nogen i. Men vil du gerne lære at udnytte fødevarerne ekstra godt, er der faktisk rige muligheder netop i kaffegrums!

Og bare rolig – jeg har ikke tænkt mig at foreslå, at du prøver at lave kaffe på det en gang mere! Det ville blive noget tyndt pjask! Kun noget, man ville gøre i en manglesituation. Under krigen, måske

Kaffegrums – flere anvendelsesmuligheder

Ja, faktisk er det slet ikke til noget spiseligt, jeg vil bruge kaffegrumset.

Kaffegrums kan bruges til mange tingBrug kaffegrums som håndrens! Ja, den er god nok. Vha. kaffegrums kan du rense hænder – selv meget beskidte hænder. Sammen med lidt sæbe og evt. lidt olie, er kaffegrums den perfekte (genbrugs)håndrens.

Læs mere om kaffegrums som håndrens.

Brug kaffegrums som bodyscrub! Spar pengene til den dyre bodyscrub og genbrug dit kaffegrums. Også her er det nok med lidt sæbe eller olie oveni.

Læs mere om kaffegrums som bodyscrub. Eller prøv i stedet luksusversionen: Kaffegrums-bodyscrub a la Ole Henriksen.

Brug kaffegrums som “sneglegift”. Sneglene bryder sig ikke om kaffegrums. Læs mere om snegle og kaffegrums.

Brug kaffegrums som del af en hårkur. Kaffegrums er god for mange ting – også håret. Læs mere om kaffegrums til håret.

Kaffegrums – mere følger…

Ja, det håber jeg i hvert fald. Jeg er ganske overbevist om, at man kan bruge kaffegrums til flere ting – som jeg bare ikke har opdaget endnu.

 

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *