Krise med Price

For et par dage siden viste DR en udsendelse, der hed “Krise med Price” – og det var naturligvis brødrene Price, der lavede “krisemad”. Og krisemad er naturligvis billig mad. Og hvad er billigere end at bruge sine rester? Nej, vel!

Gør som Price – brug det hele

Heller ikke brødrene Price bryder sig om at smide ud. Men hvem gør i grunden det? Nej, vi smider ud fordi vi ikke rigtigt har fundet et alternativ. Og her kommer så nogle af dem. Nu er det kokkene – altså de rigtige kokke – der er med på vognen. Der laves gratin og pastatretter – og resterne sættes sammen med såkaldt billige udskæringer.

Krise med price - billig mad af rester

Lav billig restemad med Price

I grunden er det nok ofte ideerne, vi mangler. Inspirationen. Man kan faktisk lave billig mad – og man kan få brugt det hele. Eller næsten det hele. Men det kommer ikke af sig selv – det kræver en vis øvelse. Selvom det ganske givet ville komme af sig selv hvis man ikke havde råd.

Udsendelsen giver inspiration til, hvordan man kan få brugt både det ene og det andet. Og måske mest af alt fortæller den, at man skal have et lidt mere løseligt forhold til, hvad man putter i sin mad! Og i øvrigt bliver der også lavet en (næsten) gratis dessert….

Udsendelsen kan ses – eller genses – på DR’s hjemmeside. Her finder du desuden opskrifter – eller måske skulle man kalde det anvisninger – på, hvordan “Krise med Price” har lavet retterne, der vises i programmet.

Astrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *